facebook twitter
BLOG

Måltal - med mere mening og mindre kvantitet

"2018 er det rent faktisk hensigten at måltal skal give mening"

Læs blog

Må britiske politifolk vise tatoveringerne frem?

Hver fjerde britiske betjent mellem 30-39 år har tatoveringer
Politiforbundet i England og Wales, PFEW, efterlyser ny beklædnings-politik i politiet, efter at en undersøgelse viser, at 20-25 procent af politifolkene under 40 år har tatoveringer. De betragter det som en begrænsning for rekruttering og arbejdmiljø, at disse skal skjules under uniformen. En anden undersøgelse viser, at den britiske befolkning generelt har det fint med tatoverede politifolk.
  14/8-2017

Flere politikorps forbyder politifolk at have tatoveringer, som er synlige, når de bærer uniform, eksempelvis skjorte med opsmøgede ærmer.

Det har fået det britiske politiforbund, Police Federation of England and Wales, (PFEW) til at starte en såkaldt tattoo-kampagne, fordi de mener, at reglerne er forældede.
De har lavet en undersøgelse blandt politifolk omkring holdningerne til og udbredelsen af tatoveringer.

Victoria Martin, som har stået spidsen for undersøgelsen udtaler til PFEWs hjemmeside, at:

- Vi er nødt til at afspejle det samfund, vi arbejder i - samt at vi er et moderne politi. Vi har fået meget følelsesladet feedback fra vore medlemmer, som viser, at nogle af beklædnings-politikkerne i politiet er meget forældede.

Hun uddyber:

- Nogle styrker vil ikke acceptere personer med tatoveringer som ikke dækkes af uniformen. Denne tilgang begrænser tilgangen af potentielle ansøgere væsentligt, da hver femte mellem 18-29 har tatoveringer, og af de 30-39-årige er det hver fjerde af vores politifolk som har tatoveringer. Lige så vigtigt er det, at det ikke skal være påkrævet for politifolk kun at gå med langærmede uniformstrøjer om sommeren.

En borger-undersøgelse omkring politifolks tatoveringer fra 2016 viser, at de fleste borgere generelt har det fint med tatoverede politifolk, så længe tatoveringerne ikke er anstødelige eller sender forkerte budskaber.